Tel : +355 69 20 84 167
Orët e hapjes : Hën-Sht 8:00 – 17:00
Tel: +355 68 20 84 167
Orët e hapjes: Hën-Sht 8:00 – 17:00
Ju nevojitet info?
Ju nevojitet info?
Arblev Home2021-10-23T19:20:08+02:00
Ju falënderojmë për mesazhin. Eshtë dërguar.
Pati një gabim në përpjekjen për të dërguar mesazhin tuaj. Ju lutemi provoni përsëri më vonë.

ARBLEV shpk | Që prej 1997

Kushineta, rripa, permistopë & pjesë këmbimi.

Kushineta, rripa, permistopa & pjesë këmbimi.

Kërkoni një preventiv?
avatar-1

Ke pyetje në lidhje me shërbimet tona?

Tel: +355 68 20 84 167

Ne përpiqemi për përsosmëri në gjithçka që bëjmë.

Ne përpiqemi për përsosmëri në gjithçka që bëjmë.

Që prej vitit 1997 përpiqemi të sjellim te ju produktet me cilësore dhe inovative në treg.

Më Shumë Reth Nesh

Inxhinieri Profesioniste

Çmimi më i mirë në treg

Pyetjet më të shpeshta

Mund të plotësoni pikëpyetjet që keni në kokë, gjithsesi mos hezitoni të na kontaktoni për çdo gjë tjetër.

Pse të zgjedhim ARBLEV për blerjet tona?2021-06-29T15:26:58+02:00

Arblev ka një eksperiencë shumë të gjatë por mbi të gjitha ofron jo vetëm markat më prestigjoze dhe cmimet më konkuruese në treg por edhe marka dhe tipa kuzhinetash që janë shumë të rralla dhe modele specifikë për makineri të trazhguara nga sistemi i kaluar.

Cilat janë produktet që ofron ARBLEV?2021-06-29T15:39:02+02:00

ARBLEV është lider në sektorin e kushinetave me mbi 100.000 lloje të ndryshme dhe ofron gjithashtu rripa, permistopa dhe pjesë këmbimi për makineri industriale.

Si të kërkoj një produkt që më nevojitet?2021-06-29T15:37:02+02:00

Për shkak të shumëllojshmërisë së produkteve ju mund të kontaktoni brenda orarit zyrtar duke telefonuar ose në çdo moment duke nisur e-mail. Stafi jonë do të kërkoj në databazë produktin e dëshiruar ose alternativën më të arsyeshme për ju.

Kushineta Performante

Gamë e gjerë, madhësi dhe forma të ndryshme.

Rripa / Permistopa

Lloje specifikë te rripave dhe permistopëve.

Pjesë Këmbimi

Pjesë këmbimi për makineri bujqësore, industriale.

Në pjesë. Në shërbim. Ne jemi një klasë larg.

Në pjesë. Në shërbim. Ne jemi një klasë larg.

Komponentë, sisteme dhe shërbime me precizion të lartë.

Kërkoni Çmim?
  • Pyetjet më të shpeshta

Markat më të mira

SKF
SKF
Official Distribution
FAG
FAG
Schaeffler Group
Finimpianti
Finimpianti
Lombardini, Ruggerini
Makineri Bujqësore
Makineri Bujqësore
Zetor, Traktor

01

Kushineta

Mbi 50.000 lloje kushinetash, te markave dhe cilësive të ndryshme.

02

Rripa / Permistopa

Rripa, permistopa dhe të tjera brenda llojit në formate të ndryshme.

03

Pjesë Këmbimi

Pjesë këmbimi për makineri bujqësore dhe industriale të ndryshme.

Go to Top