Spare parts

ORIGINAL

Pjesë këmbimi origjinale për TRAKTORE ZETOR

ZETOR TRAKTOR furnizon pjesë këmbimi origjinale për servisimin e traktorëve Zetor gjatë periudhave edhe pas garancisë përmes rrjetit të shitjes, shërbimit të tij dhe agjentëve në zona të ndryshme kombëtare.